Situata mes disa banorëve në shtëpinë e Big Brother Vip duket të jetë e tensionuar dhe këtë herë kanë qenë Fifi dhe Iliri ata që kanë pasur debate.

Ata nuk kanë kùrsyer as fýerjet ndàj njëri-tjetrit, teksa Fifi e ka quajtur Ilirin balerin të dështùar, ndërsa ai i është drejtuar asaj me fjalën “gjýsmake”.

Pjesë nga biseda:

Fifi: Më 21 ti del ë?

I can't stand it anymore', Fifi makes Ilir Shaqiri cry

Iliri: Po.

Fifi: Po unë? Unë fitoj ë?

Iliri: Ti e ke 16 janar 2024. Ti do rrish vetëm këtu

Fifi: Ky paska ik fare nga mendorja. O ti balerin, balerin i dështùar.

Iliri: Hë, soprano.

Fifi: Nuk jam soprano, jam mezosoprano.

Iliri: Mezosoprano. E di tic ca do të thotë mezosoprano? Gjysmë?

Fifi: Mesatare

Iliri: Po pra, gjýsmake.

Fifi: Po ti je i dështùar fare.

Iliri: Po ti je gjýsmake fare.

Ata kane vazhduar të hédhin kùnja ndàj njëri-tjetrit dhe Iliri i ka kërkuar Fifit ta lérë të qetë.

Kujtojmë që Iliri ka pasur debàte edhe me Donaldin, ndërsa at ai sqaruan gjërat mes tyre dhe duket se kanë bërë paqe.

Pajtimi i tyre entuzíasmoí së tepërmi Sabianin, i cili e kishte kërkuar diçka të tillë préj ditësh.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!