Sara dhe DJ PM janë përfolur shumë për një romancë të mùndshme mes tyre, që kur ky i fundit hyri në shtëpinë e Big Brother Vip dhe shprehu hapur pëlqimin për blogeren.

Por siç duket, nga ana e Sarës nuk janë plotësisht të njëjtat ndjénja dhe ajo ka deklaruar se nuk ka hyrë në BBV për të krijuar një lídhje.

Teksa bisedonin të dy, at ai kanë treguar njëri-tjetrit se si ndihen për raportet mes tyre dhe Sara ka vënë në dukje se është nga ata njerëz që stépet kur e kupton që dikush ka një pëlqim për të.

How many boys have you come out with that I am jealous', the inappropriate  question that Reconciliation asked Sarah

Pjesë nga biseda:

Sara: Në rastin, jo për të bërë një gjë, po për të arritur një lloj audíence

PM: E pse se kemi bërë? Të paktën prej anës time

Gota News - Një dashuri në horizont? Ja çfarë po ndodh mes DJ PM dhe Sarah  në "BBV"

Sara: Unë s’e bëj, e para sepse nuk e ndjej ta bëj dhe e dyta, nuk jam ai lloj personi. Nuk dua të arrij… unë s’kam hyrë këtu për të krijuar lidhje.

Unë që në momentin e parë, domethënë një nga gjërat që nuk kam dashur të bëj është të krijoja lídhje.

Por gjithsesi, kjo nuk është thíkë me dy presa, sepse ne mund të hyjmë këtu me mendimin që unë do bëjë këtë, këtë…por ama del e kundërta.

Ti mund të bësh shumë më shumë gjëra se mund t’i kishte ímagjinuar. Këtu mund të hyjë siç hyre ti, mund të hynte një person tjetër që mua realisht mund të më pëlqente.

Apo jo? Kështu mund të ndodhi edhe me njerëzit e tjerë që janë këtu Brenda. E di që gabími ështëi i mi, sepse s’të kam dhënë fare mundësi që të njihemi, unë as nuk të kam ardhur të pyes.

E vetmja gjë që di prej teje është që je DJ, ke 10 vjet që punon si DJ, punon me DGAZ-in, jeton në prishtinë

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!