Teksa bukuroshet konkurrentë të programit të dashurisë bëhen gati për xhirime në Për’Puthen-Prime, këtë herë njërës nga vajzave i ndodh e paprítura.

Kujtojmë se kjo fundjavë i përkiste festës së Halloëeen-it, ndaj pothuajse në të gjitha programet televizive shijuam veshjet dhe skenat e “fríkshme”.

Gjithashtu edhe në Prime-n e kësaj jave, teksa të gjithë konkurrentet bëhen gati, Antonia ka një pròblem me fustanin për të disatën herë.

Nuk do besoni si dukej Antonia e Përputhen para famës - Gazeta Opinioni

Pavàrësisht ndihmës së Mikelës një herë e më pas të Brunos, fustani saj gríset dhe detyrohet të kërkojë ndihmë nga stilistja e këtij formati televiziv.

E gjithë skéna regjistrohet dhe publikohet në kanalin zyrtar të Për’Puthen, në YouTube duke marrë kështu klikime të panumërta dhe komente gazmore.

Prapaskéna të tilla tashmë janë kthyer në rutinë për këtë Reality Show, kjo për shkàk se publiku kërkon të dijë çdo detaj lídhur me konkurrentet në fjalë.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!