Aktori Igli Zarka la shtëpinë e Big Brother paprítur ditën e djeshme për shkàk të pròblemeve shéndetésore.

Pas kësaj banorët janë shfaqur të shqétësuar, madje disa kanë filluar të qàjnë.

Igli u largua për shkàk të pròblemeve me shëndetin, konkretisht pròblemeve me apéndesitin.

“Banorë, Vëllai i Madh ka një komunikim zyrtar për ju. Ju informojmë se për arsye shéndétësore banori Igli Zarka, ka vendosur të lérë në mënyrë të menjëhershme shtëpinë e Big Brother. Gjendja e tij shëndetësore tani është e mirë, por ka nevojë të marrë shërbimine névojshëm jashtë shtëpisë”, thuhej në një mesazh të dërguar nga Vëllai i Madh.

Ndërkohë, aktori ka reàguar për herë të parë pas ngjàrjeve të ndodhura së fundi.

Ai ka rishpërndàrë një postim të vjetër në rrjetet sociale, ku flet për të ardhmen dhe thotë se nuk ka fríkë dhe do e presë me krah hapur.

Gjatë qëndrimit në shtëpi, Igli ka pasur debàte të shumta me banorët e tjerë, duke përfshírë këtu Monikën.

Kjo e fundit kishte supòzuar se në shtëpi ishin fùtur léndë nàrkotíke, ndërsa një ílaç për hundët erdhi për Iglin.

Gjatë emisionit të së premtes, Igli reàgoi i revòltuar nga ky veprim i Monikës, ndërsa kjo e fundit i kërkoi falje.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!