Sot startoi reality-show “Love Story 2” në televizionin Klan.

Ky sezon sjell ndryshim në formulë dhe risi të tjera, por Alketa u ndal dhe te një fakt i réndésishëm: ai i një emisioni pa skenar.

Sigurisht kjo nuk është veçse thùmbim ndaj ‘Për’Puthen’, i cili e kthehu në trend fjalën ‘skénar’.

Love Story 2 rikthehet në Tv Klan, zbuloni protagonistët dhe çfarë ndodhi  në "Vilën e Dashurisë" - Tv Klan

“Dua t’u tregoj një histori të shkurtër, me Vera Grabockën, të pa ndara prej 19 vitesh në botën e televizionit, menduam të të pròpòzònim një program dashurie, të jepnim mundësinë të rinjve që të njiheshin dhe të komunikonin pa komplekse.

Deri në finalen e këtij spéktakli ky është misioni jonë. Urojmë që këtë vit pas përfundimit të këtij spéktakli të kemi atë që quhet romanca dixhitale, të vijojë njohja.

Kemi bërë disa ndryshime këtë vit në formulë dhe ende nuk e kemi zbuluar në mediat dhe portale, kështu që përfitoj në këtë rast. Duke falenderuar kastin e vitit të shkuar, që guxuan dhe erdhën në vitin e parë. Sot ju prezantoj jo vetëm djalin e Robert Aliajt që do të jetë në fron, por 4. Kemi zgjedhur 4 të rinj. Kris vjen nga Belgjika, djalit tjetër vjen nga Gjermania, Kemi dhe dy vajza me mendje plot.

Risia tjetër e këtij spektakli, duke shpresuar që të sjellim një nivel në mënyrë si të komunikojnë të rinjtë shqiptar, e kemi të rëndësishme këtë dhe nuk duam fare të devijojmë.

Duke filluar nga nesër do të jetë dhe Eni Shehu çdo ditë me Love Story Talk nga ora 4 e pasdites deri në orën 5, jam e sigurt që do ju mbërthejnë çdo pasdite.

Një tjetër moment i rëndësishëm i këtij spéktakli është se ju doni një spéktakël pa skénar, kështu do ë jetë Love Story, nuk do të ketë skénar dhe do të líhet dashuria që të rrjédh natyrshëm si një përrallë”, tha Alketa Vejsiu në hapje të programit.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!