Banorët e Big Brother Vip i kanë shkruajtur vetes kartolina me rastin e Ditës së Falënderimeve.

Të ndërtuara sipas një skeme të caktuar, banorët duhet të shkruanin në to personin që do takojnë kur të dalin, personin që falënderojnë e atë që nuk falin asnjëherë etj.

Semi ka qenë nga banoret që është emocíonuar gjatë leximit të kartolinës së saj.

Ajo ka falenderuar në veçanti nënën e saj dhe është përlòtur, por një falënderim i ka shkuar edhe Donaldit.

Semi ka deklaruar se Donaldi është shoku i saj, por mes tyre është një person më i réndésishëm për të, duke iu reféruar Bora Zemanit.

I would like to have a child", Semi confesses to Donald her greatest wish of life: With Boyken you had ... - Gossip

“Sot, në ditën e falënderimeve njeriu i parë që do takoja sapo të dalë është ime më. Dua t’i them faleminderit për çdo gjë, për çdo lòt që ka dérdhur gjatë rritjes time nga pamùndësia për të plotësuar çdo tekë a dëshirë. Faleminderit për netët pa gjumë, për dashurinë pa kùshte, faleminderit për edukatën , faleminderit që je kaq mendje hapur, faleminderit që më ke mësuar çfarë është liria, faleminderit që ke besuar në mua dhe faleminderit që më ke treguar që gratë mùnd të jenë super héroína. Njeriu që dua të falënderoj në këtë shtëpi është Donaldi, që ka qenë për mua në çdo gjë, pavàrësisht se herë pas here e mérzítur dhe e kam kaluar masën. Je shoku im pavàrësisht se në historinë tonë është dikush pak më i réndésishëm, por je vërtet shoku im. Njeriu që i kam nxjérrë anën më të kéqe në Big Brother, ka pasur disa njerëz në fakt, po faleminderit Zotit që s’e kam një anë agrésive ta nxjérr aq kollaj. Njeriu që nuk e fal asnjëherë është vetja ime sepse kam marrë për të mirëqenë shëndetin tim mendor dhe e kam lénë veten të fundit në mendimet e mia”, tha Semi.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!