Sot në puntatën e Për’Puthen Ritvana ka pasur një debàt të àshpër me Bashkimin.

Ritvana është prékur nga fakti që Bashkimi ka kërkuar elímínímin e saj, ndërkohë që ajo është larguar për disa ditë nga program për arsye shéndetésore.

Është çnjérézore se kam kaluar natën në spítal, nuk e kam kaluar rrugëve, as duke pírë, kam pasur pròblem shéndetésore dhe Bashkimin nuk e kuptova.

Plus ka diçka tjetër, në momentin që Bashkimi flet, vendos emrin tim në gojën e tij, unë i them çfarë ke, bën disa veprime injòruese.

Të ka hípur vetja në qejf, por duhet të relaksohesh e të jesh më pozitiv kur njerëzit janë në spítal dhe po presin përgjigje ànalízash. Ky është mendimi im, ta kam thënë dje e ta them prap.,- tha Ritvana

Më është pyetur në prapaskénë, kë do të elímínosh, thashë Ritvanën. Është në YouTube, njerëzit e shohin.

Nuk kam asgjë me të, ky është mendimi im. Kjo është bërë të mërkurën, nuk e kam pasur idenë pse ka shkuar në Danimarkë dhe është trànsmetuar të premten, kur u kthye.

Nuk kam dijeni se ku po shkon dhe në fund të ditës, është mendimi im për emisionin. Nuk ka pasur diskutim, fýerje ka pasur,- tregoi Bashkimi.

Gjatë debàtit Bashkimi tha se nuk merret njerëz që shàjnë me familje, gjë që e acàroi tepër Ritvanën.

Bashkimi: Nuk merrem me njerëz që shàjnë me familje.

Ritvana: Edhe familja ime i sheh ato. Mbàj përgjegjësi për fjalët që thua, nuk kam ardhur të strésohem, por të shijoj eksperíencën time. Po nuk të pëlqeva mos e zgjat fare, ta fùs shíshe kokës, nuk të llogaris fare. Nuk mban përgjegjësi për fjalët e veta. Mos u mérr me mua fare.

Bashkimi: Merrem me çfarë të dua, a ke ardhur në emision?

Ritvana: A të përmend unë ty? Nuk ka tùrp fare. Shpesh herë ka folur për mua. Mos e manípulo, mos pérqesh, mos íronízo se nuk ke sùrrat as ti, as askush.

Bashkimi: Është nivel i ulët se më ka shàrë me familje nga i pari tek i fundit.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!