Një video po qàrkullon në rrjét në lídhje me Big Brother Albania VIP.

Një qytetare ka telefonuar pòlicinë dhe është ankùar për muzikën e lartë në shtëpinë më të famshme të shqipërisë.

Si duket qytetarja banon afër shtëpisë së Big Brother dhe për shqétësimin e saj ka kòntaktuar me orgànet kopétente.

Feston ditëlindjen brenda 'Big Brother VIP', banorët surprizojnë Semin -  Top Portali

Ajo i ka thënë punonjëses pse muzika pas orës 11 ndàlohet në lokàle kurse në Big Brother vazhdon gjer në orët e vòna të natës.

Ankésa e saj është màrrë për bàzë dhe punonjësja është përgjigjur që do e zgjídhte këtë pròblem.

Si duket Vëllai i Madh duhet të bëjë kujdes që përveç show-t që dhurohet të mòs ‘bézdisen’ komshinjtë.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!