Për’Puthen është një ‘Reality Show’ dashurie, i cili sjell histori të vërteta dhe të gjalla të njohjeve mes të rinjve.

Ashtu sikundër ato ndodhin në jetën reale, pa filtra.

Aty paraqitet zhvillimi i njohjeve të reja mes protagonistëve, por trajtohen edhe fenomene që ndodhin çdo ditë në shoqërinë tonë, përtej shkëlqimit të televizionit.

Takimin e radhës në studio, Efi e zhvilloi me Samiun, që i shprehu se ka një pëlqim të madh për të.

Nga biseda, ata nënkuptuan se kanë krijuar konfidenca dhe janë afruar me njëri-tjetrin gjatë kohës që kanë kaluar në prapaskénë.

Efi tha se nga sjellja e Samiut jashtë studios, kupton që ai është shumë i fokusuar te ai.

Po ashtu, u shpreh se: “jam e kënaqur nga fjalët e mira, por nuk mjafton me kaq”.

Tashmë, është vendimi i Efit, nëse do ta zgjedhë Samiun për një takim jashtë studios.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!