Puntata e mbrëmshme e Prime kaloi e gjitha duke u marrë me skàndàlin e Hysenit dhe Alvisës.

E gjitha nisi pas akùzave për shàntazh që Alisa ia bëri Hysenit, ditë më parë.

Për t’iu përgjigjur këtyre akùzave, Hyseni mbrëmë është kýçur përmes lídhjes direkte në ‘Skype’.

Në këtë bisedë ai demaskoi Alvisën, për të cilën tha se po luan dhe e ka tràdhtuar me Bashkimin.

“Bushi” ka treguar gjëra që nuk i dinte publiku, e madje disa nga ato as vetë Bashkimi, duke e quajtur këtë të fundit ‘víktímë’.

Pas kësaj puntate, Alvisa ka rihapur llogarinë e saj në ‘Instagram dhe ka bërë një ‘InstaStory’, përmes të cilës akùzon Hysenin për dhùnë fizike ndàj saj, ashtu siç edhe e përmendi mbrëmë.

“Kur t’u dha shpirti, ishe në barkun e një gruaje! Kur qàje, ishte në prehrin e një gruaje! Kur u dashurove, ishte në zemrën e një gruaje! Kur u plake e t’u shtùan dhímbjet, të shërbenin duart e një gruaje! Prandaj, bëhu i sjellshëm dhe i butë ndàj tyre! Sepse femra të është dhënë në besueshmëri…Nuk është krijuar që ti ta fyesh e pòshtëròsh…STOP DHUNËS NDAJ GRAVE…!!!”, ka shkruar ajo.

Ndërkohë as Hyseni nuk ngurroi për t’ia kthyer në mënyrën e njëjtë duke mohuar se ka kryer dhùnë ndàj saj.

“Jam lindur nga një femër, Jam rritur nga një femër, Dashurova një femër, Dhash shpirtin për një femër, E respektova ne maximum një femër ashtu si do doja te respektonin motrat e mija. Por kjo nuk te jep te drejten e shpífjes! Asnje her skam perdorur dhùn ndaj femrave dhe skam per ta ber kurr, sepse janë te shenjta per ne”

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!