Mbasditja e sotme është shoqëruar në debàte të shumta mes Granitit dhe pjesës tjetër të banorëve.

Ai ka diskutuar lídhur me faktin se sa e ka pénalízuar afërisa me Fifin dhe se sa i lirë është ai në veprimet dhe sjelljen e tij.

“Mos më fol më sepse po te penàlizoj, ta tha dhe mamaja jote”,- i tha e përlotur Fifi një mbrëmje më parë.

 

Banorët i kanë këshilluar atij të shkëpùtej pak nga kjo marrédhénie dhe të ndihet pak më i lirë për të shijuar pak më shumë éksperíencën e tij.

Graniti këmbéngùli se të gjitha veprimet kanë ardhur si pàsojë e faktit se nuk ka dashur të mérzísë Fifin dhe asnjë prej banorëve.

Pas kësaj përbaltjeje tépër ténsíonuése, Graniti ka vendosur në héshtje të bëjë gati valixhet dhe të kërkojë daljen nga shtëpia.

Fifi talks about her relationship with Granit: I like her but ...

Banorët janë nisur në drejtim të tij me misionin për ta bindur të mos e ndérmarrë këtë veprim.

Ai më herët kishte rréfyer për ‘’Vëllanë e Madh’’ gjithë momentet më të rëndësishme të jetës së tij.

Të dua, por si motër”, “Pse s'ma the që në fillim?”/ Deklarata e Granit Canës i shkaktoi sulm paniku këngëtares, Fifi përballet me ish-futbollistin: Të fal, por s'ta harroj kurrë në jetë!

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!