Iliri dhe Donaldi kanë vendosur sot të bëjnë paqe dhe t’i shéshojnë gjithë mosmarréveshjet me njëri-tjetrin.

Dyshja dinamike e shtëpisë më të famshme në Shqipëri, prej javësh ka shfrýtëzuar thuajse çdo mundësi për të nxítur mosmarréveshje mes njëri-tjetrit.

Iliri i këshilluar nga Sabiani vendosi të shéshonte gjithë agràvimin me Donaldin.

“I vetmi shqétësim që kam pasur ishte akùza jote për ngàcmim ndàj Semit dhe ndàj vajzave. Atë unë nuk e përtýp dot”,- tha Iliri.

Donaldi nga ana tjetër mbéshteti faktin se diskutimet mes tyre duhet të marrin fund.

Ai nuk nguroi të kërkonte as falje për akùzat e thëna.

“Nuk kam dashur të të prék në asnjë moment, për atë pjesë të kërkoj shumë falje”,- tha ai.

Pajtimi mes tyre entùziasmoi tépër edhe Sabianin i cili kishte ditë që e uronte këtë gjë.

Kujtojmë se edhe dje gjatë spektaklit dyshja patën debàte mes tyre, sipas Ilirit, Donaldi është zhùrmùes, ndërsa Donaldi e quan Ilirin téndéncíoz.

Ajo që u tërhòqi vëmendjen spektaklin e djeshëm ishte edhe Paloma, e cila u tha djemve se zíhen për vëmendje dhe krijojnë situata të pa këndshme në shtëpi.

Paloma gjithashtu u shpreh se zénkat midis tyre janë bërë shumë bàjate dhe për publikun që i ndjék.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!