Mes tyre nisi gjithçka si një romancë e bukur brenda mureve të shtëpisë më të ndjékur në Shqipëri, “Big Brother VIP”, por nuk duket se rrjédha e kësaj marrédhénieje po ndryshon.

Ishte Sarah ajo që i dhuroi e para një puthje Dj PM dhe pranoi më në fund pëlqimin e saj, ndërsa puthjet nëpër shtëpi vazhduan të dhurohen njëra pas tjetrës.

Mirëpo, e premtja mbrëma dhe rréfimet e tyre ndryshuan ose “krísën” marrédhénien e Sarës dhe Dj PM.

Dj PM dhe Sarah befasohen nga ambienti romantik i përgatitur për ta

Pajtimi ka treguar se e respekton shumë Sarën, megjithatë nuk e sheh si mùndësi një lídhje brenda shtëpisë.

Kjo deklaratë çoi në vendimin e Sarës se brenda në shtëpi s’do të kishte më as puthje mes tyre.

After kissing Sarah, surprised Dj PM: I do not want to be a couple

Sot, Sarah ka kërkuar të sqarohet me Dj PM veçmas të tjerëve.

“Nëse unë po të bëj të ndihesh kéq, unë dal që tani nga shtëpia”, i ka thënë Sara Pajtimit duke qàrë.

‘’Boll dëgjove njerëzit, ti mjàfton të dëgjosh një fjalë dhe e kthén mendimin brenda minutat. Unë nuk ia jap këtë kënaqësi njerëzve, më mir të dal që nesër dhe të eci me kokën lart sesa të më thonë që ishe lojtar, i shtírur apo i paqëndrueshëm. Më ke puthur e pranoj, nuk po them që nuk e kam ndjérë por ndjénjat edhe ndryshojnë, e thash edhe gjatë spektaklit dhe nuk kam pse dëgjoj askënd.”- ka thënë konkurrénti.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!