Paloma, ashtu si edhe Sheila ishin dy banoret që u larguan spektaklin e të Premtes nga ‘Reality Show’ Big Brother VIP.

E ftuar te “Ftesë në 5” Paloma rréfen pérjétimet e saj pas daljes nga shtëpia më e famshme në Shqipëri:

Impakti i parë pas daljes nga shtëpia e Big Brother kanë qenë njerëzit.

Paloma flet pas daljes nga Big Brother: Jam penduar që fola për burrin në shtëpi - Revista Who

Mesazhe të jashtëzakonshme, dashamirëse, njerëz që më përqafonin në rrugë, njerëz që ngriheshin nga lokali duke më puthur e duke më thënë pse ike, pse u largove…

Nuk ka vlerësim më të madh sesa ti kur del mbas një ízolími gati 1 mujor, të prékësh gjithë përqafimet e munguara në atë periudhë. E më vjen shumë kéq që njerëz me profile fàllco mundohen të degradojnë figurën e çdokujt aty brenda.

E ti thuash dikujt, negative, e shpífur, pse nuk ja dhe dorën, thashéthéméxhie…Aktualiteti yt janë ata njerëz çfarë mùnd të bësh më shumë se të flasësh, sepse ajo është jeta ty brenda.

Më duket sikur është bërë një grupim nga pjesa e Donaldit, sepse profile me nga tre ose pesë followers-a mua më duket téndéncíoze.

Të arrij tjetri në dégjenérime, më duken njerzit më pa nível. Nuk mund të hédhésh bàltë mbí figurën e njeriut.

Jo çdo njeri në jetë mùnd ta duash, jo çdo njeri mùnd të jet shoku yt, se pastaj fundja fundit nuk je më e sinqertë,- rréfeu ajo.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!