Të gjithë banorët ishin në një nomiim të përgjithshëm gjatë këtyre ditëve.

Kjo erdhi si pàsojë e thýerjes së shpeshtë të rregullave të ‘’Vëllait të Madh’’.

Pas Palomës, i ndëshkùari tjetër i pubikut për këtë rébélizëm duket se ishte Sabiani.

Cancer took my mother", Sabiani bursts into tears and tells the residents  of 'Big Brother VIP' the touching story of his life (VIDEO) - Gossip

Ai u elímínua gjatë spektaklit të sotëm, duke lénë kështu përfundimisht lojën për çmimin e madh prej 100 mijë eurosh.

Largimi i tij u pàsua me shumë lòt dhe emocíone nga banorët e tjerë.

Kam qenë në paraburgim!", Sabiani tregon eksperiencën e tij - Big Brother  Albania Vip - YouTube

Në nomínim ishin të gjithë sepse nëpërmjet gjesteve e fjalëve është evídentuar se disa prej banorëve kanë dërguar kode dhe në këtë mënyrë kanë planifikuar nomínímet.

Dje u pa se kjo gjë kishte ndodhur midis Sabianit, Monikës dhe Ilirit.

Për këtë arsye dolën të gjithë në nominim dhe u largua Sabiani.

Sabiani është konkurenti i rradhës që bëhet pjesë e BB Vip - Big Brother  Vip, 5 Tetor 2021 - YouTube

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!