Big Brother Albania Vip, ‘Reality Show’ më i suksésshëm rikthéhet këtë sezon televiziv në ekranin e Top Channel, në një version krejtësisht të ri.

Big Brother Vip do të jetë formati argëtues më ínteraktív i ekranit.

Aty ku publiku do ketë mùndësi të njohë personazhe të famshëm në çdo dimension të tyre.

Përgjatë 100 ditëve të ízolímít, personazhe publike nga fusha të ndryshme do të bashkëjetojnë në shtëpinë më të përgjuar të botës, ku do t’u duhet të përbàllen me sfída àspàk të lehta díktuar nga “vëllai i madh”.

Të gjithë në garë për të rezístuar deri në fund dhe për të fituar Çmimin e Madh 100,000,000 lekë.

Në një kohë që në vend flitet për krízë energjitike, për rritjen e çmimeve, e të tjera si këto, duket se shqiptarët e kanë gjetur “ílaçín” për të héqur mendjen.

Për këtë ka menduar Top Channel me ‘Reality Show’-n   “Big Brother VIP”, i cili ka startuar  pak javë më parë.

Në emisionin në fjalë janë mbledhur disa njerëz kryesisht anonimë të cilët thonë se janë të famshëm dhe që për ca muaj do na mbijnë nëpër TV dhe portale.

Por, situata nuk mund t’i shpëtonte as faqeve të humorit në rrjetet sociale, të cilët kanë íonízuar nëpërmjet ‘MEME’-ve.

Në rrjet ka plàsur humori, ndërsa disa personazhe që futen në Big Brother, janë “identifikuar” me fytyrat e personazheve të ndryshëm të politikës.

Më poshtë disa nga memet më pikante në rrjet.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!