Bruno bëri një deklaratë të fortë për Mikelën, pas takimit që zhvilloi me Mikelën.

Bruno hòdhi akùza mbí Alvisën, duke thënë se të gjithë do ta marrin vesh në fund se çfarë kanë ndodhur mes tyre dhe për shkàk të këtyre fjalëve Alvisa aludoi edhe për një ínçízím që është në dijeni Bruno dhe Mikela.

Alvisa: Di ndonjë gjë ti Mikela për mua?

Bruno: Mua më është zbehur pëlqimi për ty, (për Alvisën).

S’kam asgjë për të treguar, të gjithë do ta marrin vesh në fund se çfarë ka ndodhur mes nesh.

Alvisa: Nëse ke íncízuar diçka je shumë i pafýtýrë.

“Mos mbaj dy kungoj nën një sqetull i thotë Bruno Alvisës”, duke ju referuar kështu Bashkimit, me të cilin Alvisa ka zhvilluar disa takime.

Meliku ka nxjérrë zbùluar Brunon duke thënë se ai ka pëlqim të vërtetë për Alvisën.

Sipas tij, kanë bërë një bisedë në prapaskénë ku e ka pranuar një gjë të tillë. Ndërsa Bruno e mohoi duke e cilësuar si íntrígant.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!