Mevlani dhe Ledjana mùnd të mos jenë më bashkë, por kënga që ish-konkurrenti i Për’Puthen i kùshtoi asaj nuk mùnd të harrohet lehtë, edhe pse tashmë me disa ndryshime.

Mevlani u rikthye në Për’Puthen Prime për të performuar versionin e ri, por të gjithëve iu duk se dëgjuan emrin e Ledjanës, madje Arjani tha se është e njëjta.

Pjesë nga biseda:

Bora: Mevlan ti përpíqu sa të duash po në prapë Ledjana dëgjuam te kjo kënga

Ledjana dhe Mevlani i japin një mundësi të dytë njëri-tjetrit? Arjan Konomi i nxjerr zbuluar - News 31

Arjani: O Mevlan mavrija po këngë e re ishte kjo. Po e dinim këtë përmendësh, erdhe deri këtu për të dëgjuar këtë.

Mevlani: Nuk jam nisur me idenë që do përpunoj këngën e vjetër. Mua ma kanë propòzuar.

Bora: Një pjesë e dukshme e tekstit ishte e njëjtë.

Mevlani: Janë disa fjalë, por që muzika është komplet ndryshe se ajo ka qenë bàladë, kjo është komplet version ndryshe.

Bora: Po pse nuk e pranon? Çfarë ka që nuk e pranon?

Mevlani: Jo, nuk kam ça të pranoj se atë gjë që kam bërë dikur e kam bërë dhe nuk e mohoj, ndërsa…

Arjani: Ajo ishte baladë, kjo baladushk. Po e njëjta gjë është.

Pas ndàrjes, kënga e Ledjanës u fshi nga YouTube dhe Ledjana postoi versionin orígjínal të kënduar dhe kompòzuar nga Petro Xhori.

Por nuk mbeti me kaq!

Mevlani e përpunoi këngën duke i ndryshuar orkestrimin, mix-in dhe një pjesë të tekstit. Muzika është po nga Petro Xhori.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!