Kënga për Ledjanën nga Mevlani ishte padýshim ndër dhuratat më të komentuara dhe më të bùjshme të programit Për’Puthen.

Që në takimin e parë Mevlani i dedíkoi Ledjanës disa rréshta që u pëlqyen shumë sa ju kërkua të bënte një këngë të plotë, gjë e cila u realízua dhe arriti sukses me klikime.

Kjo këngë ishte edhe arsyeja pse Ledjana filloi ‘lùftën’ me Antonelën, e cila që në hyrje i kërkoi Mevlanit me shàka një album dhe Ledjana u írrítua aq shumë sa tha se do línte programin nëse Mevlani do i dedíkonte diçka të ngjàshme Antonelës.

Kënga e cila u bë ‘kryefjala’ e lídhjes së tyre u fshí nga YouTube pas ndàrjes dhe Ledjana hòdhi sipas saj versionin orígjínal të kënduar dhe kompòzuar nga Petro Xhori.

Ama nuk mjaftoi me kaq, sepse para dy ditësh Mevlani lançon këngën ‘Bota Ime’ version i përpunuar i këngës Ledjana me orkéstrim shumë ndryshe ama me tekst 99% të njëjtë.

Ledjana ditën e djeshme reàgoi duke thënë:

“Do gënjeja po të thoja se nuk e kam dëgjuar, jo se kam hyr në YouTube kam kërkuar emrin e tij për të parë këngën e re etj, por edhe pse atë se kam follow, kam follow miq të përbashkët e kanë shpërndàrë plus dhe fanpage më kanë bërë tag pafund dhe fràgmentet që më kanë bërë tag…kam kuptuar që është i njëjti tekst thjesht ka ndryshuar emrin tim, se di më kujton akoma (qesh)”

Ajo gjithashtu tha se ka dëgjuar që Mevlani do të përbàllet me të dhe ka menduar dhe vetë ajo se duhet të sqàrojnë disa gjëra.

A do të kemi më në fund një përbàllje? Kjo mbétet për tu parë.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!