Historia e Mevlan Shaba dhe Ledjana Prenga ishte nga më të përfolurat.

Dyshja ndanë rrugët pas daljes nga programi dhe prej kohësh nuk kanë kontakt me njëri-tjetrit.

E gjjtha që ka mbétur nga ajo kohë janë padýshim kujtimet dhe një këngë që Mevlani kishte realízuar si dedíkím për Ledjanën, por që ishte fshírë nga Youtube dhe nuk gjéndej më.

Tani pas kaq kohësh këngës “Ledjana” i është realízuar edhe videoklipi dhe është publikuar sërish por jo ashtu siç e prísním.

Kënga erdhi e përpunuar dhe me tjetër titull.

Mirëpo, Mevlani ka përpunuar këngën duke i ndryshuar orkestrimin, mix-in dhe një pjesë të tekstit.

Të gjithë po thonë se Mevlani dhe Ledjana janë zënë, ja si qëndron e vërteta

Disa ditë para publikimit shkroi në TikTok: “Në fund vendosëm që ishte një krijim i mrekullueshëm dhe duhet të jetë për çdo femër”.

Kënga u publikua ditën e djeshme dhe titullohet “Bota Ime”, duke zévendésuar kështu emrin e Ledjanës.

Nuk e dimë se çfarë mendon ish-konkurréntja për këtë, por me siguri nuk do t’i pëlqejë aspak…

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!