Sot në puntatën e Për’puthen është dhënë takimi midis vajzës 20-vjeçare, Anës dhe djalit Igli.

Gjatë takimit u përmendën konkurréntë të tjerë, të cilët u írrítuan.

Ana tha se reàgimi i disa vajzave aty duket sikur ato ‘nuk kanë parë burrë me sy’ nga mënyra se si kanë qenë nëpër takime dhe ajo që u prék ishte Mikela.

Mikela i tha se ajo nuk ka respekt, nuk ka interes për asnjë nga djemtë dhe u ndjé e prékur nga fjalët e Anës.

Më pas studio u hòdh duke e akùzùar Anën e është bíséksùale dhe se pëlqen vajzat dhe djemtë, ndërsa vajza i ka hédhur poshtë ato.

Kjo sigurisht vjen pasi Ana ka shkémbyet puthje në buzë me Mikelën dhe gjatë debàtit Mikela këtë po e pérdorte kundér kësaj.

Ana: Nuk kam fàj unë që ju nuk keni miq.

Mikela: Unë e kam Ritvanën mike, por nuk më ka prékur ndonjëherë nga víthet apo të bëj veprimet e tua.

Ana: Ajo ka qenë në formë shàkaje dhe miqësore dhe mua më vjen keq që tani Mikela po e përdor kundra meje.

Nuk jam lézbíke, nuk dua të dal me Mikelën, pëlqej meshkujt, vdés për meshkujt.

Arjani nga ana tjetër e quajti debàt të kotë madje dhe bëri shàka se mos duhet të puthen prap që vajzat të qetësohen dhe të qartësohen.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!