Padýshim që Big Brother Albania VIP është në thélb një lojë që luhet nga konkurréntet por në fund është publiku që vendos për qëndrimin e tyre apo jo.

Mirëpo surprizat nuk kanë fund në ‘’Big Brother Vip’’. Pak minuta më parë, Sabiani u përzgjodh nga publiku si i elemínuari i rradhës në këtë edicion të ‘’BBV’’.

Ky vendim i emocíonoí dhe përlòti thuajse të gjithë banorët të cilët uruan për një mundësi rikthimi të tij.

Kujtojë që Iliri ishte i vetmi që donte të merrte një vendim për të dalë nga shtëpia së bashku me të. Të dy janë parë tepër të afërt me njëri-tjetrin që prej fillimit të spektaklit.

Pikërisht kjo ndodhi, Sabiani gëzonte biletën e kthimit gjë e cila tingëlloi e pabesueshme për të.

Fillimisht ai e refùzoi këtë mundësi, por më pas u riktheu tek banorët me po të njëjtin pozitivitet.

 

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!