Në studion e “Ftesë në 5”, Bieta Sulo ka mirëpritur sot vajzën e Alban Dudushit, Joell Dudushi.

Pjesëmarrëse në një film me 8 episode, i quajtur “Katrori i pushtetit”, Joell ka aktruar në rolin e një adoleshenteje.

Ajo ka pohuar se se ka qenë më parë pjesëmarrëse në një film me metrazh të shkurtër, por pjesëmarrja në këtë realízim ka qenë emocíonuese.

Bieta Sulo flet për raportin me Joelle dhe sekretet që i mbajnë Albanit - pernenat.al

“Vajza e dy prindërve që kanë studiuar për aktrim, Nigda Dako dhe Alban Dudushi”, është shprehur Bieta për Joell duke provuar kështu faktin se nuk kishte se si të ndodhte ndryshe me talentin që ajo ka treguar në sheshxhirim.

Joelle tha se nuk është hera e parë që ajo merr pjesë në projekte kinematografike, por realizimi i këtij seriali ka qenë emocionues për të.

Moderatorja postoi sot në profilin e saj në Instagram një foto me Joelle.

https://www.photojoiner.net/image/UCjMoQ3J

 

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!