Efi, një nga vajzat më të reja të programit ‘Për’puthen 3’.

Ajo është komentuar shumë, mbi të gjitha për pamjen e saj duke u cilësuar si vajza më e bukur që ka pasur Për’Puthen, por nuk kanë ngelur mbrapa dhe krahasimet me Bora Zemanin, moderatoren e emisionit, si edhe me këngëtaren e mirënjohur, Elvana Gjata.

Sot, Efi, ju përgjigj pyetjeve të publikut dhe njëra prej tyre ishte: Ke diçka Borën dhe Elvanën? Se dukesh si t’i bësh ato dyja mix?

Efi: Unë që kur kam hyr në këtë program, komentet e mia janë vetëm të tilla.

Më bëhet shumë qejfi që më krahasojnë me dy femra kaq të bukura siç je ti dhe Elvana, por që jo nuk ju kam asgjë.

Bora: Nuk jemi asgjë, por paskemi çuditërisht ngjàshmëri të treja bashkë se edhe mua më kanë thënë shpesh që ngjaj me Elvanën, kështu që është një mix i ne të trejave, tani kemi edhe Efin mes nesh.

They compared him to Bora and Elvana, but here is what Efi once looked like

Kujtojmë se Efi është bërë vajza e preferuar e Brunos, i cili në Prime-n e kaluar, i bëri një super surprízë duke mbushur gjithë studion me tollumbace, si edhe një tavolinë të shtruar në mënyrë romantike.

Vërhet një pëlqim dhe një komoditet aq i madh midis të dyve sa një pjesë e madhe e publikut dyshon se dyshja njihet që jashtë, gjë që të dy e kanë mohuar.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!