Sarah dhe Dj PM po afrohen gjithnjë e më shumë me njëri-tjetrin dhe ditën e sotme ata kanë shkémbyer sërish një puthje teksa bënin prova për komedinë “Pallati 176”.

Ndryshe nga hera e parë, puthja midis tyre nuk ka shkàktuar reàgime të àshprà nga banorët e tjerë dhe të gjithë janë shfàqur të buzëqeshur.

Ata kanë shkémbyér disa herë puthje dhe dukshëm, preteksti nuk ishin rolet që po luanin.

Kujtojmë që pas puthjes së tyre të parë një rrémujé e madhe u bë në shtëpi, me Fifin që filloi të ngrínte zërin dhe tha se Sarah po bënte lojë me Pajtimin, pasi më herët kishte deklaruar se e shihte vetëm si shok e më pas e kishte puthur.

Edhe Iliri nuk e priti mirë puthjen mes të dyve dhe e quajti të tepruar.

“Mbas gjithë asaj anàlize që u bë dje unë e quaj të tepruar, sinqerisht. Mbas gjithë asaj anàlize që u bë dje këtu unë e quaj të tepruar sot. Është një lojë kot, se s’jeni nga 16 vjeç. Unë mendoj se jeni dy persona shumë të pjékur”, tha Iliri.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!