“Love Story” është gati të ndezë motorrët e sezonit të dytë në datën 15 nëntor në televizionin Klan.

Gjatë ditëve që lamë pas produksioni zbùloi për publikun opionistët e këtij sezoni, Robert Aliaj dhe Jerina Lalaj, ashtu edhe risinë e këtij sezoni të dytë – programin ditor.

Nëse vitin e kaluar, LS zhvillohej vetëm ditën e hënë, këtë sezon do të kemi mundësinë që personazhet e programit t’i shohim edhe përgjatë ditëve të javës në “Love Story Talk”.

Xhensila Pere dhe Zhaklina Lekatari, dy opinionistet e “Love Story”! -  GAZETA LIRIA

Në spotin e publikuar në faqen e “Love Story” mund të dëgjojmë teksa komentojnë dy opinionistet e programit ditor Xhensila Pere dhe Zhaklina Lakatari.

“Love Story Talk” do të drejtohet nga Eni Shehu, çdo ditë nga e marta në të premte në ekranin e Tv Klan.

Edhe këtë sezon, programi i dashurisë në Klan mban firmën dhe vulën e Vera Grabockës e Alketa Vejsiut dhe autorësinë e Ilda Lumanit. Një gjë është e sigurtë, deri në 15 nëntor do të kemi surpriza nga ky program…The protagonists, opinion leaders and other details of 'Love Story 2' -  POLITIKOFF

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!