Ritvana dhe Argjendi u përfshínë në një debàt të àshpër.

Argjendi e akuzoi Ritvanën se ajo ka bërë takime shokësh, ndërsa me të nëse nuk ka qenë takim shoqëror ka qenë i shtirur.

Kjo nuk u prit aspak mirë nga Ritvana, e cila u shpreh se ajo është munduar që të funksionojë.

Argjendi i tha se ajo po pret që ai ta lusë, por gjithashtu nuk munguan edhe ofezat.

Ritvana: Jam e vetmja vajzë që kam pasur më shumë takime me një djalë dhe jam përpjékur që të funksionojë.

Antonia: Ndryshe nga ty unë jam shumë ndryshe në takimet me djemtë.

Ritvana: E di se unë nuk sillem njësoj si me shokët e mi.

Argjend: Ti je e fundit që duhet të flasësh për takime mes shokësh. Të lutem!

Ritvana: Pse ne të dy jemi shokë?

Argjend: Jo por je shtirur në të gjitha takimet. Me të tjerët ke bërë takime shoqërore. Me mua nëse nuk ke bërë takime shoqërore kanë qenë të shtírura, kjo kuptohet.

Ritvana: Pse e shtírur se vendosa të largohem nga ti?

They came out discovered, Ritana and Silver have met outside the program: That's why I called her at dinner

Argjendi: Ti nuk u largove. Ti po prét të të lus unë.

Ritvana: E ke shumë gabím se unë nuk shkoj me të lutur.

Argjendi: Ti ke treguar sjellje të paédukata. Ti je thjeshtë e paédukatë.

Ritvana: Unë e paédukatë? Ke shumë të drejtë. Edukatën ma ka dhënë familja ime jo ti o ídíot.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!