Prej ditësh po përflitet për marrédhénien komplékse mes Alvisës dhe Hysenit.

E nisur nga kjo ka patur shumë reàgime në rrjet nga ish-konkurrent e njerëz të tjerë. Disa shàjnë konkurréntët e disa produksionin.

Pak më parë një révoltim ne Instagram ka pasur edhe ish-konkurrénti i “PërPuthen 1”, Alban Dyrmishi.

Ish konkurenti i Perputhen: Olsa beqaresha qe ish te dashurin e coi ne psikiatri - Kryefjala

Shpeshherë ai reàgon në të tilla pròblematika e këtë herë e ka kthýer duke folur konkretisht.

Ai ka publikuar një foto të autores së PërPuthen, Olsa Muhameti, përmbì se cilës shkruan:

“Njeriu kryesor dhe aùtorja e këtij programi. Lìdhja e saj më e gjatë 7 dite dhe partneri i saj kùrohet akoma në psìkìatri”.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!