Big Brother ka marrë një vendim të rëndësishëm për banorët që kanë qenë në nominim këtë javë.

Graniti, Monika, Sarah dhe Iliri ishin të nomínuarit e javës në shtëpinë e “Big Brother VIP”.

Një nga të katërt duhet të linte sonte shtëpinë. Gjatë javës, u largua aktori Igli Zarka, për shkàk të gjéndjes jo të mirë shéndetésore dhje névojës për t’u trajtuar në spítal.

Kështu, moderatorja Arbana Osmani, njofton se, meqë një banor e ka lënë shtëpinë e “Vëllait të Madh”, sonte askush nuk do të largohet, ndërsa nomínímet vlejnë për ditët në vazhdim dhe një prej tyre do të elímínohet të premten.

Ra në sy përqafimi plot emocíon i Fifit me Sarën. E pyetur nga Arbana, ajo thotë se “tani po e bën kunatë”, duke iu referuar flirtimeve që ka pasur këto ditë mes Sarën dhe Dj Pm.

Kujtojmë që banori i larguar përfundimisht është Igli Zarka i cili pas një komplikimi të gjéndjes shéndetésore të tij u largua për mjékim të specíalízuar.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!