Çështja e Alvisës dhe Hysenit e cila u trànsmetua në ‘Për’Puthen Prime’, në një televizion kombëtar mesa duket do vazhdohet të diskutohet për pak kohë.

Gjërat janë bërë shumë të thella. Pasi flitet për krím veprash pénale dhe rrezíkon bùrgim të ish-konkurrentit, Hysen Ramaj, i cili tregoi tràdhtinë e Alvisës dhe e demàskoi atë duke përdorur ínçízíme e pérgjíme si prova.

Sot, në emisionin “Shqipëria Live”, u diskutua situata dhe një prej të ftuarve ishte dhe avokatja Megi Zonja, e cila foli nga aspekti lígjor.

“Hyseni ka konsùmuar tre vepra pénale, siç është shkatérrími i pronës prívate, dhùna e ùshtrùar psíkologjíke, nëse ka pasur dhùnë fizíke në bazë të fotove duhet provuar.

Neni tjetër është pérndjékja, néni 120A. Pra, ka tre vepra pénale, që nëse flasim si juríst, zotëria në fjalë i ka kryer vajzës.

Në qoftë se një person do kishte konsùmuar këto elementë të veprës pénale, absòlutisht që masa e sigurimit duhet të ishte arrést në bùrg. Pjesa ‘dil nga emisioni ose do publikoj këto’, është një pérndjékje dhe mesa dëgjoj nga vajza, kemi të bëjmë me pérndjékje të vazhdueshme, që vajzës pa diskutim i ka dhénë pròbleme shéndetésore, përderisa ajo arrin të shprehet në një program LIVE”, tregoi avokatja.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!