Alvisa, një nga konkurrentet e “Për’Puthen”, është duke u shantazhuar me video për të lënë emisionin dhe të ndérprésë në mes njohjen e me Bashkimin.

Alvisa pasditen e sotme u shpreh e shqétésuar për videot dhe kërkoi që të lérë emisionin.

“Kanë qenë ditë shumë të vështira. Më kanë ardhur disa video që kam qenë unë me bashkimin dhe më kanë thënë ose duhet të lésh emisionin, ose do t’i publikojmë.

Nuk mund ta vazhdoj dot më”, u shpreh ajo.

“Nuk është mirë që një vajzë të shantazhohet. Ku ka më mirë se të dashurohesh”, i tha Bora.

“Mund të qetésohem pak dhe të vazhdojmë më vonë… Unë dua të vazhdoj jetën time e qetë dhe janë disa gjëra që nuk më lënë ta vazhdoj, janë situata më të thélla nga se duken”, tha më tej Alvisa.

Bora e pyeti: Do ta vazhdosh njohjen me Bashkimin?

“Është një nga arsyet. Kam pëlqim për Bashkimin është thënë, jam gati për të deklaruar, por nuk dua të vihem në présion dhe dua t’i bëj gjërat kur unë i ndjej.

Nuk jam e sigurt nëse duhet të deklarohem tani, dua të marr vendime shumë të sakta për jetën time dhe nuk dua të bëj gabime që më herët i kam bërë”, u shpreh Alvisa.

Bashkimi pohoi se ai i kishte kërkuar takim kur u kthye nga Amerika pasi donte takonte dhe se e merr ai pjesën e fajit. Ai gjithashtu shprehu pëlqim shumë të madh për Alvisën.

 

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!