Marrëdhënia mes Fifit dhe Semit duket se nuk është aspak e mirë dhe ato i kanë bërë “block” njëra-tjetrës në rrjetet sociale para se të futeshin në Big Brother Vip.

Gjatë bisedës me Granitin, Fifi ka treguar se Semi ka qenë në një gjéndje mjàft të kéqe dhe konsumonte vetëm cígare, alkòòl dhe ilàçe.

“Edhe pasi e mora vesh gjéndjen e Semit. Kjo as nuk hante, as nuk ka pírë. Cígare, alkòòl, veç kaq. Cígare edhe alkòòl, edhe ilàçet. Nisi të rrinte me mua, nisi edhe të hante, nisi të pinte kafe, gjëra të tjera.

Alkòòl pinim veç në darkë, kur mblidheshim në studio, ose kur dilnim. U sëmùr, e mora të shtëpia, e mbajta afër, sikur një njeri që kisha vite që e njihja. Kjo është esenca, që unë kur jap, jap 100%. Nuk jam “prit të rezervohem ndopak, të shoh si po më del”, ka thënë Fifi.

Më tej ajo ka treguar se e ka marrë Semin kudo me vete për mos ta lënë vetëm, ndërsa raportet e tyre u ftohën pas “Këngës magjike.

“Kam pasur koncert e kam marrë me vete, për mos ta lénë vetëm, që të dilte nga gjéndja që ishte. E kam bërë të hajë bukë, me muaj nuk kishte ngrënë… kur ajo me shkruajti për të më kthyer séndet, se ka pasur edhe tesha që ia kam dhénë dhe unë s’i kam kthyer përgjigje. Dy javë para se të hynim brenda më thotë Flori që Semi është në Big Brother…dy javë para se të hynim brenda i shkruajta dhe i thashë të takohemi, por nu ki thashë që do hyja”, tregoi Fifi.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!