Monika, Iliri, Sara dhe Graniti ishin të nominuarit e javës dhe një prej tyre u largua këtë mbrëmje.

Bëhet fjalë për Granitin, i cili doli nga shtëpia më e famshme në Shqipëri. Graniti e mbylli avénturën e tij në Big Brother Vip.

Publiku kishte vendosur që këtë të premte të linte ai shtëpinë më të famshme pas një muaji qëndrimi brenda.

Largimin e Graniti e pérjétoi rëndë Fifi, e cila në mes lòtësh u përshëndet me të, teksa banorët e tjerë u munduan ta qetësonin këngëtaren.

Graniti bëhet banori i pestë që u largua nga spektakli, katër që u larguan nga vota e publikut dhe Igli që e la shtëpinë javën e kaluar për shkàk të arsyeve shéndetésore.

Ky vendim nuk u prít àspàk mirë nga Fifi, pasi përgjatë kësaj kohe kishte krijuar një lídhje të ngùshtë me modelin.

Ajo shpérthéu në lòt si kurrë më parë brenda shtëpisë dhe banorët u munduan ta ngushòllonin.

Mirëpo, e patë reàgimin e Arditit kur doli Graniti dhe Fifi qànte?

Ai vetëm qeshi dhe tha se “kàrma ekziston”!

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!