Plàs mes Efit dhe Bashkimit: Ke fjetur me Alvisën dhe kërkon të…(VIDEO)

Mbrëmja e djeshme e “Për’Puthen Prime” solli situata tènsìonuese mes konkurrèntëve, të cilët patën përbàllje të àshprà mes tyre.

Pasi Efi shprehu pëlqimin për Bashkimin, e ftoi në takim dhe mori një “refùzim” prej tij për shkàk të situatës ende të paqartë me Alvisën, Efi dhe Bashkimi janë përbàllur sonte në “Prime”.

Efi e ka pyetur konkurrèntin nëse ka fjetur me Alvisën, mirëpo kjo pyetje nuk është prìtur fort mirë nga ai.

Pjesë nga debàti:

Efi: A keni fjetur të dy bashkë gjumë?

Bashkimi: Moj vajzë si e thua nuk është si ka qenë, po të shpjegohem dhe një herë…

Efi: A keni fjetur me njëri-tjetrin?

Bashkimi: Dëgjo moj vajzë, fjetja me dikë…

Efi: Unë jam Efi, nuk jam “moj vajzë”, të kam thënë se e kam shumë vdèkje të më thërrasësh në këtë mënyrë.

Bashkimi: Dëgjo një sekond, kur thua “fjet” fol mirë pasi ta thuash, sepse fjala “fjet”, dy persona ku flenë e kuptojnë njerëz të rritur se çfarë mendojnë. Të lutem mos e thuaj as atë fjalë

Efi: Këto dy netë që keni ndenjur bashkë, jo fjetur, a jeni puthur?

Bashkimi: Ty nuk ta kthej përgjigjen

Efi: Mua më intereson.

Bashkimi: Unë nuk kam me ty asgjë, nuk ka çfarë të intèreson