“Po të mos ishte për Fifin, Graniti do ishte i pari që do largohej”, ishte njëri prej komenteve.

Po ashtu, një tjetër komentues shprehej se “Fifi ta kënaq shpirtin”, është e sinqertë dhe ka një zemër të mirë.

Në një koment tjetër për Fifin, thuhej se ajo víktímízohet dhe e përdor Granitin për ta bërë të ndihet në faj dhe luan lojëra të rénda psíkologjíke me të.

Një koment që i bëri banorët të qeshnin ishte ai për Semin.

Komentuesi kërkonte që Semi të pastronte shtëpinë, pasi nuk e bën kurrë diçka të tillë, por ështëgjithë kohën duke pirë cigare dhe duke luajtur.

Ndërkohë, për Donaldin, një komentues shprehej se ai është shembull e nuk mban inàt.

Për Beatriksin nga ana tjetër, një komentues shprehej se ajo është false.

Kurse për Arjolën u tha se është njeri me dyfytyra dhe mundohet të jetë autòritare duke bërtitur pa kuptim.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!