Produksioni i Big Brother VIP zbùlohet kéq, dalja e Sabianit ishte përgatitur 6 orë më parë?

Këtë javë në nominim në shtëpinë e Big Brother VIP kanë qenë Iliri, Monika dhe Sabiani pasi këta të fundit u konsideruan se kishin thýer rregullat e shtëpisë.

Më pak i votuar nga publiku rezultoi Sabiani, gjë që çoi edhe në elímínímin e tij nga shtëpia.

Reàgimet e tríshta për këtë lajm ishin të shumta nga banorët. Një detaj nxjérr zbùluar daljen e Sabianit, të përgatitur disa orë më parë

Në një video të regjisorit dhe njëkohësisht partnerit në jetë të Arbana Osmanit, Eduart Grishaj, e filmuar 6 orë më parë, duket njëri prej montazhierëve duke montuar klipin dalës të Sabianit.

Megjithatë, ai u rikthye në shtëpi për shkàk të goglës që kishte marrë kur ishte futur në fillim në shtëpinë e Big Brother VIP Albania e cila kishte bileten vajtje-ardhje!

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!