Argjendi dhe Ritvana ishin ‘çifti’ i parë, i cili u spikat në sezonin e dytë të Për’puthen.

Aq vrullshëm sa filloi u shùa shumë shpejt, aq sa Argjendi u largua nga programi, por duke marrë me vete dhe akùzat e Ritvanës, e cila e quajti bíseksùal.

Argjendi , i ftuar sot te ‘Shqipëria Live’ foli rreth kësaj situate:

Ky është një provòkim i ulët, i nivelit rrugës, do thoja unë, të cilin mendoj se nuk dua ta komentoj.

Thjesht kur ndodhi kjo, mu kujtua çka më kishin thënë se kur fùtesh në të tillë format, apo kështu formatesh, do présësh çdo gjë të çdo lloj niveli.

Nuk e di ngàse mori shkàk. Ajo tha se kohët e fundit më kishte parë të rrija më shumë me djemtë dhe më pak me vajzat.

Kjo nuk është aspàk e vërtetë mund ta dëshmojnë të gjithë, por dhe po të ishte e vërtetë ku është pròblemi?

Gjithë djemtë mùnd ta déshmojné se unë kam shumë pak shoqëri, kam krijuar shumë pak shoqëri me djemtë.

Unë mendoj se ajo kishte menduar si do më sulmonte, pasi unë i kisha thënë po vazhdove me këto lloj sjelljesh e lojërash do tregoj gjithçka.,- tha Argjendi.

Ai tha se ende nuk e quan veten të lídhur me vajzën për të cilën u largua nga programi, por është në njohje ku po afrohen shumë.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!