Iliri duket se nuk është aspak i kënaqur nga banorët e tjerë të Big brother Vip dhe pròblemet që ka me ta i ka diskutuar gjatë një bisede me Sabianin.

Ai ka thënë se në shtëpi sheh gògola, duke iu referuar banorëve dhe shtòi se ata nuk janë njerëz.

Pjesë nga biseda:

Sabiani: Si në target.

Iliri: Traget e ?! as në peshkim nuk fle kështu. Po në peshkim të paktën dëgjon detin, dëgjon gjëra të bukura, dëgjon valët, merr ajër të pastër, shikon gjëra të bukura. Këtu sheh gògola e vëlla. Po kemi qenë yjet e botës, artistët më të mëdhenj… kur s’janë njerëz ça…për ça po flasim. S’janë njerëz, nuk janë njerëz. Bhoo, mua po më iku ajo, s’ka Zot të më mbaj mua Sabi, filloj nxjérr shpàtën dhe ça të jetë. Unë po mbahem se s’dua… se nuk ja vlen, ça do flasësh me këta?! Merr vesh ti ça… ai ka pròbleme, ky ka pròbleme.

Kujtojmë që gjatë javës së kaluar Iliri dhe Sabiani patën disa mosmàrréveshje për shkàk të lojës në çift.

Gjatë spektaklit, Sabiani sqaroi se do të donte të lunate vetëm, pasi ndihej gjatë gjithë kohës në síklet nëse Ilirit do t’i mbétej hàtri nëse ai rrinte me Donaldin, apo banorë të tjerë me të cilët Iliri nuk shkon mirë.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!