Bora Zemani dhe Donald Veshaj vijojnë ende të komentohen shumë në media ndonëse i dhanë fund lidhjes së tyre pak muaj më parë.

Donadi është lodhur nga etiketimet e shpeshta si partneri i Borës.

Mbasditen e sotme ai ka treguar se përcaktime të tilla duhet të ndalojnë pasi në këtë lojë ka hyrë vetëm dhe do të vazhdojë të luajë si i tillë.

‘’Unë nuk jam i askujt, boll më me etiketime se nuk jam ‘njeriu i Borës’, në lojë kam hyrë vetëm dhe pa sqaruar shumë gjëra nuk mund të them që jam në një lidhje’’,- tha ai.

Këtë gjë e aprovuan edhe dy konkurentët e rinj, Meridiani dhe Antonela, të cilët këmbëngùlën se publiku është ende i paqartë për marrédhénien që kanë ata të dy.

‘’Duhet ta qartësosh këtë gjë, në publik po të njohin si Donaldi i Borës dhe kjo gjë po e pénalízon lojën tënde. Thauje njëherë e mirë dhe të qartësosh këtë gjë’’,- thanë ata.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!