Duket se në lídhje me romancën që ka me Donaldin, Bora Zemanin e ngàcmojnë edhe konkurrentët e Përputhen.

Publikisht, Ritvana i ka komentuar asaj nën foton e fundit të maskuar për Halloween si Harley Queen, dhe e ka ngàcmuàr në lídhje me të dashurin e saj.

Përshkrimi i fotos që Bora kishte postuar ishte: “Monstra e vogël e babushit”.

https://www.photojoiner.net/image/Zd6WQgEI

Ritvana, një nga vajzat e PërPuthen e ka korrigjuar duke i komentuar:

“Monstra e vogël e Donaldit”-koment i cili kishte marrë shumë pëlqime por më vonë është fshirë për arsye që nuk dihen.

Mbase Borës nuk i ka pëlqyer komenti i konkurrentes dhe i ka thënë ta fshíjë.

Koment i cili kishte marrë shumë pëlqime por u tha se më vonë është fshírë për arsye që nuk dihen.

Në të vërtetë komenti qëndron akoma dhe nuk ka gisht Bora në lídhje me asnjë veprim siç mund të ishte fshírja e komentit.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!