Sabiani dhe Iliri janë ndër të nominuarit e kësaj jave në Big Brother Vip, duke qenë se po luajnë çift me njeri-tjetrin.

Por Sabiani nuk e ka pritur aspak mirë nominimin dhe ka reàguar àshpér ndaj banorëve të tjerë teksa ishin duke ngrénë.

Sabiani ka thënë se e di kush e ka nominuar dhe se ai nuk do ta kishte bërë kurrë diçka të tillë, por ai nuk e di se të nominuarit e kësaj jave nuk do të largohen nga shtëpia dhe më i votuari prej tyre do të shpëtojë së bashku me personin që është çift.Fol me Donaldin!" / Sabiani këshillon Ilirin - Big Brother Albania Vip -  YouTube

Pjesë nga biseda:

Sabiani: Shumë faleminderit që na nxòrrët në nominim. Unë i di të gjithë se kush më ka nominuar mua dhe Ilirin.

Iliri: Ç’ke që e vrét mendjen?

Sabiani: Do e vràs mendjen, pse mos ta vràs.

Iliri: Unë në nominim dua të jem çdo javë.

Iliri: S’e kanë me ty o Sabi.

Find out who is the most favorite resident inside the house of 'Big Brother  VIP' - Gossip

Sabiani: S’ka lídhje, e dinë që jemi bashkë. Gjithsesi, ju bëftë mirë, ishalla jeni në finale të gjithë! Kur i bëni pa të drejtë, do shikoni vetë se si do dali.

Dj PM: Sabian, nuk të kemi nomínuar ty vëlla.

Sabiani: S’ka lídhje, s’është justífíkim ai. Unë s’do ta bëja një gjë të tillë.

Në një moment Sabiani i është drejtuar edhe Donaldit dhe i ka thënë se nga ai nuk e príste dhe se ka fríkë se e ka nomínuar edhe ai.

Ndërkohë, Iliri ka ndërhyrë dhe ka thënë që s’kanë nominuar atë.

Ai i ka kërkuar Sabianit që mos ta marrë personale, ndërsa ky e fundit ka thënë se do e marrë e madje është gati të marrë valixhet e të largohet.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!