Big Brother Albania Vip, ‘Reality Show’ më i suksésshëm rikthéhet këtë sezon televiziv në ekranin e Top Channel, në një version krejtësisht të ri.

Big Brother Vip do të jetë formati argëtues më ínteraktív i ekranit.

Aty ku publiku do ketë mùndësi të njohë personazhe të famshëm në çdo dimension të tyre.

https://www.photojoiner.net/image/yWWfB2xy

Përgjatë 100 ditëve të ízolímít, personazhe publike nga fusha të ndryshme do të bashkëjetojnë në shtëpinë më të përgjuar të botës, ku do t’u duhet të përbàllen me sfída àspàk të lehta díktuar nga “vëllai i madh”.

Të gjithë në garë për të rezístuar deri në fund dhe për të fituar Çmimin e Madh 100,000,000 lekë.

Çifti që publiku ka vendosur të shpëtojë nga televotimit, pasi njëri prej tyre ka qenë më i votuari është Iliri dhe Sabiani.

Iliri dhe Sabiani i kanë falënderuar të gjithë ata që i kanë votuar.

Ndërsa dy vajzat Enxhiel dhe Beniada do shkojnë në nominim me grupin që kanë thýer rregullat.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!