Aktori Igli Zarka la paprítur shtëpinë e Big Brother Vip pak ditë më parë për shkàk se kishte pròbleme shëndetësore.

“Banorë, Vëllai i Madh ka një komunikim zyrtar për ju. Ju informojmë se për arsye shéndetésore banori Igli Zarka, ka vendosur të lërë në mënyrë të menjëhershme shtëpinë e Big Brother. Gjéndja e tij shéndetésore tani është e mirë, por ka névojë të marrë shërbimine névojshëm jashtë shtëpisë”, thuhej në një mesazh të dërguar nga Vëllai i Madh.

Igli i "Big Brother VIP" lë menjëherë shtëpinë e famshme

Konkretisht, Igli kishte pròbleme me apàndesítin, që e detyruan të dilte jashtë shtëpisë.

Por me sa duket gjéndja e tij është përmirësuar dhe së fundi ai është parë pranë televizionit “Klan”.

Nuk dihet ende nëse ai ka ndonjë projekt për t’i ofruar publikut dhe të gjithë mbeten sy e veshë për të parë çfarë do të ndodhë.

Ndërkohë, vetë aktori reàgoi pas daljes nga shtëpia e BBV, duke rishpërndàrë një postim të vjetër ku flet për të ardhmen dhe thotë se nuk ka fríkë dhe do e présë me krah hapur.

Kujtojmë që gjatë qëndrimit në shtëpi Igli ka pasur debàte të shumta me banorët e tjerë e sidomos me Monikën.

Kjo e fundit kishte supòzuar se në shtëpi ishin futur léndë nàrkotíke, ndërsa një ílaç për hùndët erdhi për Iglin.

Të përgjërohem, të kërkoj falje”/Monika dhe Igli përqafohen – Big Brother  Albania Vip - Top Channel

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!