Beniada dhe Einxhel kanë “ndézur” sërish shtëpinë e Big Brother që sapo nisi dita.

Sapo u zgjuan, dy vajzat filluan të bëjnë ‘twérk’ nga shtrétërit e tyre.

Beniada zgjodhi Einxhelin si aléate për të vazhduar lojën në çift.

Skena “hot” që në mëngjes/ Beniada dhe Einxhel nuk

Që ditën e djeshme ka nisur loja, ku disa gjëra janë të detyruara t’i bëjnë bashkë.

Një ndër provat javore këtë herë në shtëpinë e BB VIP është që banorët e ndàrë në çífte të kércéjnë me partnerin e tyre në çdo moment që vëllai i madh do të vendosë në sfond një këngën e tyre.

Edhe mbrëmjen e djeshme, teksa të gjithë po shijonin një darkë surprízë në oborrin e shtëpisë, Beniada dhe Einxhel dëgjuan këngën e tyre në sfond dhe nisën menjëherë të kércénin.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!