Beniada doli për pak minuta nga shtëpia e “Vëllait të Madh” për të marrë një surprízë qe e habíti jo pak.

Jashtë shtëpisë e priste balerini i Top Channel, Enea, që e shoqëroi drejt studios së “Procesit Sportiv”.

Atje e príste Ed Manushi, Alesia Bami dhe të ftuarit e tjerë. Manushi i propòzoi modeles të jetë prezantuese e këtij formati të suksesshëm televiziv.

“Ne duam që ti të rrish deri në fund, të fitosh Big-un, dhe kur të vish të na bashkohesh ne”.

Ajo pranoi dhe u shpreh se kjo gjë e emocíonoi pa masë.

Me qetësinë, çiltërsinë dhe humorin e saj, Beniada ka rrémbyer zemrën e qindra fansave, që siç opinionisti Arbër Hajdaraj tha, është një shembull se nuk ka névojë për debàte e tone të larta zëri, për t’u pëlqyer nga publiku.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!