Sot Bashkimi ka mbrojtur Alvisën në prezencë të saj sidomos në përbàllje me Arjanin dhe dy nga vajzat Mieklën dhe Ritvanën.

Bashkimi: Më vjen shumë kéq se si u trajtua tema e dhùnës, nuk e prisja nivel kaq të ulët sidomos nga femrat, apo shoqet e saj siç thonë këto. Në moment që një nga konkurrentet këtu thotë se ka pas dhùnë fizike dhe e thotë me fakte, pra thotë ajo, se unë nuk i kam parë.

Këto të dyja u vërsùlen pse se ke dénoncùar, nuk e di se si janë kaq të pa shpirt njerëzit, shpirt nuk kanë. Më dhímbset shumë nëse është e vërtetë nëse nuk është e vërtetë ja bën vetes Alvisa. Unë vij nga një vend që i besohet víktímës, këtu nuk shkon.

Nuk prisja nivel kaq të ulët!”/ Bashkimi “shpërthen” ndaj konkurrentëve për sjelljen që patën ndaj Alvisës | GoPro Shkodra

Arjani: Në pjesën e parë u pa qartë që aty ka qenë një lojë dhe kjo shkaktoi tronditjen tonë dhe mënyrën se si reàguam dhe që na vràu shumë préj të dyve.

Bashkimi: Te pjesa e dytë patët mùndësi të reàgonit, ti ke thënë nuk ka réndési nëse ka ndodh dhùna. Ajo është shumë gjë e réndë t’ja thuash një vajze dhe ke thënë kjo është karta e fundit.

Arjani: E kam thënë pa dal fotoja.

Bashkimi e Alvisa të afërt në prapaskenë - SHQIP.com

Bashkimi: Ke thënë është víktímízími i fundit nga ajo, fjala jote ka peshë. Mikela gjithashtu ka thënë unë e mendoj kështu.

Arjani: Në pjesën e parë pamë që ishte bërë një lojë, nëse kjo lojë ishte bërë për motive të tilla që ishin tepër të rénda, që Alvisa i tregon në fund të programit.

Bashkimi: Reàgimi yt ishte reàgimi më i kéq nga një analist.

Arjani: Kërkova ndjesë publike.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!