Të gjithë banorët e Big Brother VIP Albania janë mbledhur në oborr dhe po flasin se cila ka qenë historia më e lumtur deri tani në jetën e tyre.

Të shumta ishin historitë që ata treguan nga jeta e tyre.

Ajo çfarë habiti të gjithë, ishte konkurrenti i ri, Igli, i cili tha se lumturia më e madhe që ai ka përjetuar deri tani në moshën 25-vjeçare ka qenë kur ai ka filluar t’i kuptonte prindërit e tij.

Igli Zarka: Fjala mik në “Big Brother” nuk ha bukë - SHQIP.com

“Momenti më i lumtur ka qenë kur unë kam filluar t’i kuptojë prindërit e mi, gjë që ka ndodhur katër vite më parë. Historia është e gjatë, por që do ju tregoj një herë tjetër.

Nuk mund të tregoj se me çfarë merren prindërit e mi, por që unë realisht kam katër nëna”, u shpreh ai, derisa të tjerët po e shikonin të habitur se çfarë po thoshte.

Igli, ishte banori i ri i cili u fut të martën, në natën e spektaklit, derisa ditën e nesërme do të futen edhe dy konkurrentë nga Kosova, Dj Dagz dhe Dj PM.

Një aktor! Ky është personazhi më i ri që i bashkohet "Big Brother" – Dosja  AL

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!