“Big Brother VIP” çdo ditë na përbàllë me rréfime të konkurréntéve që ndàjnë histori shumë personale me njëri-tjetrin.

Fifi deri tani ka rréfyer shumë të pathéna nga jeta personale por edhe jeta si artiste.

Disa detaje ajo i ka ndàrë edhe me Ilirin dhe Arjolën, të cilëve iu ka treguar se babai i ka dhënë tri këshilla që ajo nuk i harron kurrë, kur bëhet fjala për zgjedhjen e partnerit.

Pas një jave të vështirë, Fifi surprizohet nga babai i saj - Top Channel

Sipas tij, bashkëshorti i ardhshëm i Fifit nuk mund të jetë i fesë katolike, nuk mùnd të jetë nga mínorítetet dhe serb.

“Baba më ka thënë disa porosi. Burri nuk mund të jetë katolik, jo serb, dhe jo nga mínorítetet”, -tha ajo, duke sqaruar më pas se kur fliste për mínorítetet, i referohej romëve.

Mirëpo, kjo deklaratë duket se nuk është prítur aspak mirë nga ndjékësit, dhe kjo shihet edhe nga komentet në videon e shpërndàrë nga faqja zytare e “Big Brother VIP” në Instagram.

Shumë prej tyre e konsíderojnë këtë dískrímíním fetar dhe etík, madje nuk janë pak ata që e kanë quajtur këngëtaren “ràcíste”.

Nga ana tjetër, ka një pjesë dérrmuése, që shkruajnë se kjo temë është tépër e ndjeshme, për tu trajtuar në këtë mënyrë, sidomos nga personàzhe publikë.

“Ok, këto këshilla mùnd të jenë nga babai yt, por nuk duhet t’i thuash në një vend ku ka dhe katolikë, edhe fe të tjera”, shkruan një prej komentuesve.

https://www.photojoiner.net/image/3Kjj0a6i

Në fakt, të tilla tema janë vërtet sensítive, në një kohë kur gjithnjë e më shumë dëgjojmë raste të dískrímínímít, të çfarëdolloj forme.

Megjithatë, fundja zgjedhja e partnerit të jetës, është zgjedhje personale, dhe në fund të ditës, secili prej nesh mendon e gjýkon ndryshe!https://www.photojoiner.net/image/pRm1E3LA

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!