Arjan Konomi sot ka pasur një ‘shpérthím’ në puntatën e Për’Puthen.

Argjendi sot lajmëroi largimin e tij dhe hòdhi akùza për Ritvanën e nuk kuptohej kush po génjente dhe kush jo.

“Jemi në një program dashurie. Nuk kemi ardhur të bëjmë as Gestapo-n e të gjejmë íntrígat që bëni ju, ju e të tjerë që kanë qenë këtu e për ata që po i bëjnë dhe do u dalin më vonë. Jemi në një emision dashurie, unë jam këtu t’ju komentoj juve, të komunikojmë e t’ju jap diçka që t’ju shërbejë. Kurrë mos ju shërbeftë nëse nuk doni t’ju shërbej e të na dëgjoni!

Nuk kemi ardhur këtu të bëjmë Gestapo-n, e të gjejmë kush është fàjtori, krímíneli e hàjduti. Argjend mbylle në mënyrë dínjítoze, nuk është kjo mënyrë.

Jam një njeri që nuk kam pasur të bëj as me persona íntrígant, as me persona pérgjués, as me shpífés, më vini këtu para një pérgjegjésie morale e publike e duhet të intérprétojë ídíotízmat tuaja dhe màshtrímet tuaja. E kam àkumulàr këtë Argjend, me ty arríti kulmín me këto që po nxjérrë”,- tha ai i révòltuar.

Kujtojmë se Arjani para disa puntatash është prékur nga situata Alvisa-Hysen shpérthéu në lòt dhe tha se i ra dhe ténsíoni në gjithë atë situatë midis dy ish-të dashurëve që akùzùan njëri-tjetrin për tràdhti e dhùnë.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!