Opinionisti Arajn Komoni ka komentuar sot në Për’Puthen marrédhénien e Alvisës me Bashkimin.

Sipas tij, Alvisa është skematike dhe i zgjedh djemtë që do publiku, ndërsa i kërkoi të bëjë víktímën teksa po diskutonin.

Arjani shtoi se Alvisa shfàqet ndryshe kur fiken kamerat, ndërsa në studio tregohet si vajzë e ngrírë dhe bën kujdes me fjalët.

Alvisa kthehet në studio, kapet keq me Arajnin pasi ish i dashuri i saj  hyri në emision - InfoShqip.com

Arjani: Kam përshtýpjen se je skematike. Besoj se je një Alvisa tjetër për aq sa njoh dhe në jetën reale.

Alvisa: Është akùzë shumë e réndë. Jam gjendur në sítuata të vështíra.

Vi këtu pa plan e pa skéna, pëlqimi për Bashkimin është shumë i fortë, nëse dua ta puth e bëj. As ai dhe as nuk e dua.

Arjani: Mendoj se je skématike sepse ke bërë takim me Edin dhe e le kur iu kundérvù publiku.

Brunon e hòdhe poshtë direkt, e shkele me këmbë kur publiku iu kundérvù dhe iu ktheve Bashkimit sepse e do publiku.

Alvisa: Unë veproj me ndjési. Me Brunon kam pasur pëlqim, por nuk dua të vazhdoj më me të se nuk më pëlqejnë meshkujt e lëkùndur.

Arjani: Jashtë është më e cliruar.

Alvisa: Ti nuk më njeh mua jashtë.

Arjani: Këtu je e ngrírë, ke kujdés fjalët. Mos e bëj më víktímën. Alvisa nuk ka asnjë lloj ndjenje për Bashkimin.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!